Piese de schimb la utilaje agricole in Moldova

В избранное Пожаловаться
Gangan Andrei
+373 (606) 66961
09.11.2018 Просмотров: 142
Piese de schimb pentru tehnica agricola la agromagazinul din Chisinau Alvar Service.md. Aici veti gasi un spectru larg de componente in vederea inlocuirii detaliilor uzate. Cel mai mare sortiment de piese agricole in Moldova gasiti la magazinul agricol Alvar Service.md.

Echipamentul care a lucrat constiincios intregul sezon necesita o evaluare completa. Acest lucru contribuie la eficienta activitatii sale in viitor. Toate detaliile uzate necesita sa fie inlocuite. Numai cu conditia unei functionari bine coordonate a tuturor mecanismelor este posibila asigurarea productivitatii inalte a combinelor, tractoarelor, seceretorilor si a altor utilaje agricole.

Agro-magazinul din Chisinau - Alvar Service.md ofera o gama larga de piese de schimb pentru diverse utilaje agricole. Aici puteti procura urmatoarele componente pentru tehnica straina:

Piese de schimb pentru combina JOHN DEERE;
Piese de schimb pentru combina SAMPO;
Piese de schimb pentru combina NEW HOLLAND;
Piese de schimb pentru combina FORTSCHRITT и CASE;
Piese de schimb pentru combina CLAAS;
Piese de schimb pentru combina GERINGHOFF si altele

Piesele de schimb pentru utilajul dat difera in ceea ce priveste configuratia, pretul, precum si o serie de alte caracteristici. Agro-magazinul din Chișinău - Alvar Service.md propune o gama larga de piese de schimb, precum si o serie de mecanisme originale, ce sunt recomandate de producatorii mondiali a tehnicii agricole.
https://agropiese-alvar.md/ro/shop/

Теl: 060666961
Muncesti shos. 271, Chișinău

Email: alvar-service@mail.ru

Program de lucru:
Luni - vineri: 8:00 - 17:00
Sâmbătă: 08:00 - 13:00
Duminica zi libera\https://agropiese-alvar.md/ro/