Продам

Gel de dus cu extract de afine

В избранное Пожаловаться
300 MDL
  • 15 USD
  • 257 RUP
  • 14 EUR
Dumitru
+373 (685) 22469
Молдова 13.07.2021 Просмотров: 10
Pentru a crește densitatea și rezistența părului fin, casant, plictisitor. Curăță bine părul și tonifică pielea capului. Hrănește și hidratează.
Șamponul Green World Blueberry este făcut din cele mai pure și mai fine ingrediente. Afinul prin puterea naturii în sine ajută la păstrarea strălucirii și intensității culorii părului. Extractul natural de afine, bogat în vitamine B și flavonoide, protejează eficient părul și îi conferă vitalitate
Potrivit pentru părul uscat și colorat. pH 4,5. Fără silicon.
O formulă blândă pentru utilizare frecventă, ideală pentru toate tipurile de păr. Afinele, care fac parte din șampon, conțin un complex de minerale, vitamine, micro și macroelemente, aminoacizi și au proprietăți puternice de hrănire, hidratare și înmuiere. Conține un complex de aminoacizi esențiali care îmbunătățesc echilibrul hidric al părului, previn deshidratarea, întăresc structura părului, adaugă strălucire și flexibilitate părului. O compoziție special echilibrată de substanțe active întărește părul, oferindu-i o moliciune, ușurință și strălucire excepționale.
Părul subțire, fragil și plictisitor nu poate deveni podoaba ta dacă nu este readus la viață. Formula ușoară a șamponului cu afine hrănește și întărește delicat părul, îmbunătățește structura fiecărui păr, făcându-l neted, elastic și puternic. Extractul de afine oferă hrană și hidratare optimă pe toată lungimea părului și are un efect benefic asupra scalpului. Șamponul este special formulat pentru a face părul ușor de manevrat și ușor de coafat, plin de volum și viață. Oferă plinătate părului, oferă pieptănare ușoară. Cu o utilizare regulată, părul dvs. va câștiga volum și va străluci!
Mod de utilizare: aplicați pe părul umed, frecați șamponul în păr și pe scalp cu mișcări ușoare, clătiți bine cu apă.
Ambalare: 250ml / sticla