Victoriabank - transfer bănesc, credite, carduri bancare

В избранное Пожаловаться
Victoriabank
+373 (22) 210202
15.04.2022 Просмотров: 67
Внимание! На сайте в качестве кредиторов могут быть зарегистрированы мошенники. Если от вас требуют перевод денег - это повод насторожиться. Не совершайте переводы, неблагонадёжным лицам.
Администрация сайта не несет ответственности за содержание объявлений, качество продаваемых вещей и оказываемых услуг.
Îți dorești un partener financiar de încredere, alături de care să te simți liber în acțiuni, dar în același timp ai nevoie să ofere maximă siguranță serviciilor tale finaciare? Victoriabank, este banca sistemică din TOP 3 bănci din Republica Moldova, care a continuat și în anul 2022 să contribuie la sprijinul tuturor clienților săi, chiar și în contextul creat de pandemie.
Pentru comoditatea clienților, Victoriabank continuă să pună accent pe digitalizare, lucrând în permanență la diversificarea și îmbunătățirea pachetului de servicii online, astfel încât un client care are deja un card la Victoriabank să nu mai fie nevoit să vină la bancă și 100% din nevoile acestuia să fie realizate prin intermediul aplicației Victoriabank online banking, VB24.
Indiferent de serviciul bancar de care ai nevoie, fie că este vorba de transfer bănesc, credite, carduri bancare, curs valutar, Victoriabank este locul unde vei primi cu adevărat servicii la nivel profesionist.
Victoriabank – partenerul tău de încredere!
https://www.victoriabank.md/