Продам

Capsule Lecitina Softgel

В избранное Пожаловаться
525 MDL
  • 27 USD
  • 450 RUP
  • 26 EUR
Dumitru
Молдова 02.10.2021 Просмотров: 267
Ingrediente: lecitină din soia, vitamina E, ceară galbenă.
Ambalare: 100 capsule de 1200 mg
Beneficiile lecitinei pentru sănătate
Lecitina Softgels este un sistem unic de stocare a lecitinei compus din lecitină și conținut de ulei. De aceea, lecitina este absorbită rapid și fără pierderi.
Lecitina are trei funcții principale „strategice” în organism:
• servește ca o formă în care energia este stocată, o „sursă de combustibil” care este transportată pe tot corpul - este un „vehicul” pentru furnizarea de substanțe biologic active (vitamine, hormoni, medicamente etc.) către celulă;
• este principala componentă structurală a membranelor celulare (material de construcție);
• oferă proprietățile adaptative ale corpului - este un nutrient de neînlocuit și un puternic antioxidant natural.
Pentru lucrarea lecitinei în corpul uman, nu este selectată doar lecitina în sine, ci și substanțele însoțitoare utile, adică se creează o compoziție care este plasată într-o capsulă. Ceara ca substanță formatoare de forme dă un amestec gros și stabil cu lecitină pentru umplerea unei capsule moi, care este ulterior excretată în mod natural din corp.
Vitamina E este un puternic antioxidant. La fel ca orice antioxidant, acesta nu se acumulează în organism și trebuie furnizat continuu. Vitamina E este esențială pentru absorbția normală a grăsimilor din tractul digestiv. Vitamina E scade nivelul colesterolului, amânând astfel dezvoltarea bolilor cardiovasculare. În plus, previne formarea cheagurilor de sânge și le dizolvă, prevenind astfel atacurile de cord și dezvoltarea aterosclerozei, este importantă și ca vasodilatator.
Proprietăți de lecitină
Lecitina este principala substanță „de construcție” pentru organism: cu cât conținutul de lecitină este mai mare, cu atât procesele metabolice sunt mai active, cu atât imunitatea și capacitatea de a restabili celulele și corpul în ansamblu sunt mai puternice.
Prezența unei cantități suficiente de lecitină în hrana umană contribuie la:
* îmbunătățirea circulației sanguine, arderea excesului de lipide serice;
* o creștere a cantității de acetalcolină din celulele creierului, activarea și reînnoirea celulelor sale și, prin urmare, restabilirea și îmbunătățirea funcționării creierului;
* reînnoirea celulelor hepatice, refacerea funcțiilor sale, prevenirea și recuperarea după infiltrarea grasă și ciroză hepatică;
* întărirea și protejarea părului prin îmbunătățirea microcirculației sângelui și asigurarea unei nutriții adecvate a părului.