Продам

Implanturi dentare în Chișinău

В избранное Пожаловаться
IMPERIAL DENT
Молдова, Кишинев 10.03.2022 Просмотров: 213
Lipsa dinților este o problemă pentru fiecare al treilea om din țara noastră. Te întrebi cât costă un implant dentar în Chișinău sau poate te îndoiești dacă ai nevoie de el? Dacă dinții pierduți îți știrbesc din frumusețea zâmbetului sau te fac să te simți incomod în public, atunci cu siguranță trebuie să-ți rezolvi problemele stomatologice cât mai rapid.
O simplă consultație stomatologică va clarifica situația și vei avea un plan de acțiune! Apelează la clinica stomatologică Imperial Dent, echipă ce îți va livra toate informațiile despre cel mai bun implant dentar, preț și etapele de fixare a acestuia.
Acționează acum, pentru că în timp resorbția osoasă și deplasarea dinților în spațiul eliberat poate complica situația și crește prețul intervenției! Implantul dentar în Chișinău a devenit soluția optimă pentru cei care au grijă de zâmbetul lor și sunt conștienți de problemele ce pot veni cu lipsa dinților. Te afli și tu printre ei? Sună acum la +373 22 260 325 și discută cu stomatologii profesioniști din clinica Imperial Dent.
https://imperialdent.md/