Продам

Plombă dentară

В избранное Пожаловаться
IMPERIAL DENT
Молдова, Кишинев 31.12.2021 Просмотров: 179
Știi că ai carii dentare, dar nu ajungi nicidecum la stomatolog? Te întrebi cât costă acum o plombă dentară și ce buget ar trebui să ai pentru tratarea cariilor, la moment? Vrei să ai o vizită plăcută la dentist și să ai grijă de sănătatea dinților tăi? Imperial Dent este locul ideal pentru pacienții de toate vârstele, fiind o clinică privată din Chișinău ce oferă servicii la cel mai înalt nivel.
Poți spune adio cariilor. Împreună vom stabili un plan de tratament, vom alege obturații potrivite și îți vom întoarce sănătatea dentară. Chiar dacă e nevoie de un tratament endodontic pentru vreo carie dentară mai complexă, putem rezolva problema.
Aici o să găsești stomatologi în Chișinău în care poți avea încredere, într-un mediu modern, cu echipamente performante. Clinica Imperial Dent are servicii pentru diverse necesități ale pacienților, cum ar fi radiografie, implanturi și proteze dentare, îndreptarea dinților, albire, servicii de parodontologie, chirurgie dento-alveolară, odontologie și tratatament endodontic. De asemenea, serviciul de stomatologie pentru copii este ideal pentru micuți, deoarece aici sunt tratați cu cea mai mare grijă.
Vino la Imperial Dent și bucură-te de o sănătate dentară excelentă. Sună acum la +373 22 260 325, iar noi îți vom face o programare. La noi, fiecare pacient este o prioritate!
https://imperialdent.md/carii-dentare/