Предлагаю услугу

Proteză dentară mobilizabilă

В избранное Пожаловаться
IMPERIAL DENT
+373 (22) 260325
Молдова, Кишинев 31.12.2021 Просмотров: 82
Îți dorești un zâmbet perfect? Avem soluția - o proteza dentara mobilizabilă (sau o proteză dentară fixă, dacă vrei o soluție pe termen lung) de la Imperial Dent.
Conform statisticii din ultimii ani, lipsa dinților constituie una dintre cele mai răspândite probleme dentare în rândul concetățenilor noștri. Nu toți găsesc timp și resurse pentru a rezolva dilema la timp și puțini sunt gata să apeleze la specialiști pentru proteze dentare mobile sau fixe. De ce? Adesea, pentru că se tem de un aspect artificial al dinților. În acest sens, profesioniștii ne conving că protezele sunt tocmai ceea de ce ai nevoie, dacă ai dinți lipsă și îți dorești o dantură naturală - există coroane dentare ce imită ideal dinții naturali, ca și culoare, textură sau translucență.
La clinica stomatologică Imperial Dent beneficiezi de o consultație completă în materie de protezare dentară și ai posibilitatea să-ți refaci dantura cu proteze dentare fixe sau mobile de cea mai înaltă calitate.
Clinica stomatologică Imperial Dent, lider în materie de stomatologie în Chișinău, dispune de toate cele necesare pentru a-ți oferi cele mai bune proteze dentare de orice tip, conform necesităților și posibilităților tale.
Sună la +373 22 260 325 și admiră-ți zâmbetul larg începând de azi!
https://imperialdent.md/proteza-dentara-mobila/