Продам

Proteina Green World

В избранное Пожаловаться
1092 MDL
  • 57 USD
  • 936 RUP
  • 54 EUR
Dumitru
Молдова 09.07.2021 Просмотров: 253
Ambalaj: 500g.
Compoziție: proteină de soia izolată 70%, praf de proteină de arahide 20%, lecitină de soia 10%.
Proteina reprezintă 16 – 20 % din componența corpului uman, participă în procesul de formare a mușchilor, a sîngelui și altor organe. Proteina GW conține 9 aminoacizi esențiali: leucină, lizină, metionină, treonină, izoleucină, triptofan, histidină, finilalanină, valină.
Funcțiile proteinelor pentru organismul uman:
Contribuie la formarea de tesut nou in organism, țesutul mort este înlocuit cu altul nou.
Oferă aminoacizi esențiali pentru formarea de tesut nou
Furnizează celulelor oxigen și diverse substanțe nutritive prin sânge
Ajustează nivelul de umiditate și cantitatea de electroliți din organism
Sunt Implicate în formarea de hormoni și reglarea funcțiilor fiziologice
Participă la producerea de anticorpi ale sistemului imunitar pentru a rezista virusurilor și bacteriilor
Stimuleaza coagularea sangelui si vindecarea ranilor
Produc enzimele necesare pentru a transforma mancarea in energie
Mențin un nivel ridicat de fertilitate. Arginina este o componentă esențială a spermei, experimentele au confirmat că proteina are un efect pozitiv asupra functiei sexuale la barbati,iar fenilalanina creste apetitul sexual.
Reduce greutatea corporală
aliments-dukanProteina este un nutrient esențial pentru cei care pierd in greutate: chiar cu un debit total de carbohidrati si grasimi, proteinele sunt capabile să mențină starea de sănătate a persoanelor. Proteina Green World se evidențiază prin faptul că are un conținut redus de grăsimi, cu putine calorii, lipsa de zahăr, care influențează în mod eficient procesul de pierdere în greutate.
Proteina este implicată în formarea unghiilor, pielii, a părului.
Deficiența de proteine duce la următoarele disfuncții:
Pielea: își pierde luciul natural, se deteriorează elasticitatea, se activează procesul d eîmbătrînire, pielea devine aspră și cu riduri;
Părul: își pierde flexibilitatea naturală și strălucirea, vîrfurile părului se tocesc;
Unghiile: devin fragile, apar dungi transversale pe suprafața acestora;
Oboseală și vitalitate scăzută (cu excepția valorilor mici ale glicemiei);
Tensiune arterială scăzută: deficiența de proteine afectează negativ rigiditatea vaselor sangvine, se reduce elasticitatea lor, conduce la scăderea tensiunii arteriale, care afecteaza transportul de nutrienți în organism și provoacă oboseală.
Chiar dacă am avut parte de odihnă și un somn bun în timpul nopții, dimineața continuăm să se simțim oboseală și slăbiciune, ceea ce duce fregvent la iritare și stări de nervozitate (apare necesitate de a se consuma un ceai tare, cafea sau alte băuturi pentru a menține corpul în formă).
regim-proteineProteinele și sistemul imunitar
Aportul adecvat de proteine din dieta zilnică va permite întărirea sistemului imunitar și permite ficatului să producă mai multă globulină, care crește nivelul de leucocite în organism;
În practica medicală deja de mult timp se produce imunoglobulină din plasma persoanelor sănătoase, pentru a se administra persoanelor cu consecințe negative ale unei diete incorecte.
Indicații de administrare a proteinei:
Se recomandă a se utiliza pe timp de răceală, persoanelor cu imunitate scăzută;
În caz de vitalitate scăzută, cu oboseli fregvente;
Se recomandă administrarea proteinelor în cantitate mare în caz de traume ale corpului, în timpul perioadei de recuperare, după operație;
Este recomandată utilizarea de către persoanele ce se află la dietă, în caz de deficit de alimente bogate în proteină, cum ar fi laptele, carnea, fasolea, ouă și alte produse.
Recomandat persoanelor care au nevoie de un aport suplimentar de proteine: femeile gravide, mamelor care alăptează, tinerii in pubertate, copiii, persoanele în vârstă, vegetarieni și sportivi, precum și persoanele ce țin dietă.
Se recomandă persoanelor cu funcția digestivă scăzută, boli gastro-intestinale si probleme cu asimilarea produselor alimentare.
Mod de administrare a proteinei:
Se consumă 1-2 ori în zi cîte o linguriță amestecată cu lichide ca apa, lapte, supă sau să se consume împreună cu mîncarea, de exemplu cu piine.
Produsul dat nu conține colesterol, hormoni, antibiotice, coloranți, zahăr sau conservanți.