Продам

Tamponase Terapeutice

В избранное Пожаловаться
420 MDL
  • 22 USD
  • 360 RUP
  • 21 EUR
Dumitru
+373 (603) 74595
Молдова 29.09.2021 Просмотров: 98
Pilula de curățare a uterului, denumită și Clean Point Yoni Pearls, a făcut posibil ca femeile să-și păstreze sănătatea reproducerii sub control. Acest produs curăță interiorul corpului și va scoate multă murdărie care nu este vizibilă la suprafață, dar poate fi foarte dăunătoare dacă nu este tratată.
Pastila de curățare a uterului Clean Point Yoni Pearls vă protejează, de asemenea, de cancerul de col uterin, eliminând bacteriile sau celulele rele care ar putea duce la această afecțiune acolo. Păstrarea curată cu aceste pastile va da înapoi frumusețe și încredere, precum și va păstra tinerețea!
Femeile suferă de obicei de o serie de boli ginecologice care sunt legate de trăsăturile lor anatomice și fiziologice. Senzația de arsură, usturime, cruditate și iritare poate fi ameliorată prin utilizarea pilulei de curățare a uterului, care este de obicei instantanee.
De asemenea, ameliorează afecțiunile inflamatorii cronice, cum ar fi vulvita, vaginita eroziune cervicală endometrita salpingita infecția pelviană treptat în timp, oferind femeilor mai mult confort în această zonă sensibilă.
Beneficiile pastilei de curățare a uterului Yoni Pearls Clean Point
Există multe avantaje ale administrării pilulei de curățare a uterului, cunoscută și sub numele de Clean Point Yoni Pearl, care ajută la curățarea organelor reproductive feminine - cum ar fi uterul.
Eliberați instantaneu disconfortul, cum ar fi arsuri, usturime, stăpânire, iritații și dureri ale părții private a femeii.
Ameliorează treptat starea de inflamație cronică, cum ar fi vulvita, vaginita, eroziunea cervicală, endometrioza, salpingita și infecția pelviană.
Îmbunătățește în siguranță menstruația neregulată .
Reduce riscul de cancer uterin.
Ajută la vindecarea problemelor menstruale, cum ar fi perioadele grele, durerea în timpul menstruației și sindromul premenstrual.
Îmbunătățește fertilitatea