Продам

Capsule I Shen Bao Femei

В избранное Пожаловаться
630 MDL
  • 33 USD
  • 540 RUP
  • 31 EUR
Dumitru
05.10.2021 Просмотров: 227
Tonifierea rinichilor "(" I Shen Bao ") pentru rinichii sănătoși ai femeilor! Capsulele protejează funcția renală a femeilor. Au un efect benefic asupra ficatului și a tuturor organelor interne, în special urogenitale. Stimulează sistemul endocrin și neurovegetativ. Îmbunătățesc starea pielea. Au acțiune regenerativă, analgezică, antibacteriană anti-inflamatorie și anticancerigenă.
Compoziţie:
Extract de fruct Ligustrum (viburnum lucios)
Extract de Angelica chineză
Extract de crin
Extract din semințe de piersici
extract din planta Codonopsis sittnobarshed
Recomandări pentru aplicare:
În infecțiile bacteriene și virale.
În tulburările metabolismului rinichilor și ale tractului gastro-intestinal.
În toate condițiile de imunodeficiență.
Proprietățile medicinale ale Ligustrum:
Ligustrum este un copac veșnic verde care aparține familiei măslinilor, originar din China. A fost folosit ca elixir al tinereții și longevității de mai bine de 2.000 de ani. Are un efect benefic asupra tuturor funcțiilor renale. Prezintă un efect excepțional asupra organelor genitale ale unei femei. Are un efect pronunțat asupra tuturor organelor interne, în special a ficatului și a tractului gastro-intestinal. Ameliorează modificările cauzate de ateroscleroza prematură (tulburări de vedere, tinitus, amețeli, nesiguranță la mers, etc.). Afectează în mod eficient procesele inflamatorii ale tuturor organelor.
Proprietățile medicinale ale Ljiljana:
În est, unele specii de crini sunt foarte hrănitoare și comestibile. Bulbi de crin conțin un număr mare de proteine, vitamine, zahăr, fier și pin. Au proprietăți antiinflamatorii, diuretice și analgezice distincte.
Proprietățile medicinale ale semințelor de piersic:
Piersica (piersic, prun persan), este un subgen de migdale, aparține familiei trandafirilor. Semințele de piersici conțin vitaminele A, B, C, micro și macroelemente precum potasiu, calciu, fier, fosfor. Extractul osos are un efect benefic asupra funcției renale a unei femei. Prezintă proprietăți regenerative, antiinflamatorii și analgezice.
Proprietățile medicinale ale Codonopsisului fin-catifelat:
Codonopsis fin-catifelat este o plantă perenă de munte de până la 100 cm lungime. Rădăcina plantei este groasă și arată ca o ridiche, de 1,5 cm în diametru. Substanțele din rădăcini sunt utilizate în medicina chineză și coreeană ca înlocuitor pentru Ginseng. Este folosit pentru întărirea imunității, ca stimulent, tonic și adaptogen. Are un efect pozitiv asupra rinichilor și organelor genitale. Are efecte antiinflamatoare și anticanceroase asupra tuturor organelor.