Продам

Capsule Tian Le Can

В избранное Пожаловаться
800 MDL
  • 42 USD
  • 686 RUP
  • 40 EUR
Dumitru
Молдова 04.10.2021 Просмотров: 144
Capsulele sunt utilizate atât pentru prevenirea, cât și pentru combaterea prostatitei cronice și a infertilității. Eficient pentru urinare frecventă și dureroasă, durere în uretra, precum și pentru îmbunătățirea circulației sângelui în prostată și pentru a controla în mod eficient creșterea microorganismelor dăunătoare.
Glanda prostatică (prostata) este situată între vezică și diafragma pelviană. Prostata acoperă circular gâtul vezicii urinare și este anatomic strâns legată de veziculele seminale și canalele deferente.
Funcțiile prostatei:
1. Funcția exocrină. Prostata este principala gonadă accesorie a unui bărbat, este una dintre glandele exocrine ale unei persoane. Poate secreta secreții de prostată, care sunt un component important al spermei și sunt responsabile pentru activitatea spermei și a procesului de fertilitate în general. Androgenii controlează funcția prostatei
2. Funcția endocrină. Glanda prostatică conține 5α-reductaze, acestea sunt responsabile pentru conversia testosteronului în dihidrotestosteron, care joacă un rol important în patogeneza hiperplaziei benigne de prostată. Prin blocarea 5α-reductazei, este posibilă reducerea producției de dihidrotestosteron, reducând astfel efectul acestuia asupra țesutului și volumului glandei prostatei.
3. Funcția urinară. Prostata acoperă gâtul vezicii urinare și uretra proximală, prin care trece partea inițială a uretrei. În peretele vezicii urinare în jurul deschiderii uretrei există fibre musculare netede care formează un inel - sfincterul uretrei. Când acest sfincter se relaxează, urina intră în canal și are loc procesul de urinare.
4. Funcția de transport. Uretra și 2 canale deferente trec prin prostată. În timpul ejaculării, contracțiile peristaltice ale membranei musculare a canalului deferent promovează mișcarea spermei în conducta ejaculatoare, care apoi părăsesc corpul.
Boli ale prostatei
Prostatita este una dintre cele mai frecvente boli urologice la bărbații de orice vârstă. Aceasta este o inflamație acută sau cronică a prostatei - glanda prostatică, care este declanșată de infecție, viruși, calculi ai vezicii urinare și congestie cronică de prostată. Prostatita cronică este împărțită în prostatită bacteriană cronică, prostatită non-bacteriană și prostatodinie. Prostatita bacteriană cronică este adesea cauzată de prostatita acută.
Capsule Qiang Le Kang
Capsulele Qiang Le Kang conțin extracte de plante naturale selectate, care sunt capabile să îmbunătățească structura și să lupte împotriva bolilor de prostată. Medicamentul se distinge prin doze mici de utilizare, un curs preventiv scurt, un nivel ridicat de recuperare și efecte secundare minore.
Ingrediente principale:
Extract din rădăcină de vulpe (remania): ameliorează febra, stimulează secreția de lichid care curge în organism, curăță intestinele, elimină staza de sânge, ameliorează durerea și usturimea din corp, răcește sângele și oprește sângerarea.
Extract asfodeloid Anemarrhena: ameliorează febra, stimulează secreția de lichid care curge în organism, luptă împotriva agenților patogeni și a tumorilor, elimină inflamația și scade temperatura corpului.
Eclipta prostată: întărește rinichii, răcește sângele și oprește sângerarea, întărește dinții, previne părul și barba cenușii, luptă împotriva amețelilor și tinitusului, durerilor și slăbiciunii la nivelul centurii și genunchilor, anemie, hemoptizie, sânge în urină, diaree sângeroasă, elimină metroragia și metrostaxie, sângerări traumatice.
Extract de liget strălucitor: întărește ficatul și rinichii, partea inferioară a spatelui și genunchii, elimină anemia, amețelile, combate tinitusul, durerile și slăbiciunea din partea inferioară a spatelui și a genunchilor, previne părul și barba cenușii. Umple ficatul și rinichii cu elemente utile, îmbunătățește acuitatea vizuală.
Proprietăți de bază:
★ Prevenirea și eliminarea prostatitei cronice, urinarea frecventă și dureroasă, durerea în uretra, stranguria cu urină tulbure și alte boli.
★ Îmbunătățirea circulației sângelui în prostată, controlând eficient creșterea microorganismelor patogene.
Indicații: pentru pacienții cu boli de prostată.
Mod de utilizare: 2 capsule de 2 ori pe zi.