Продам

Lotiunea Tia Tin

В избранное Пожаловаться
315 MDL
  • 16 USD
  • 270 RUP
  • 15 EUR
Dumitru
Молдова 12.07.2021 Просмотров: 176
Ingrediente: extract Sophora gălbui, extract Atractilis ovat, extract de frunze de pelin, extract de catifea Amur
Ambalare: 160 ml / flacon
Mod de utilizare: agitați sticla, într-un recipient curat într-un raport de 1: 5 - 1:10 diluați cantitatea necesară de loțiune cu apă caldă fiartă, utilizați pentru spălare. În cazul bolilor existente, loțiunea poate fi utilizată fără a se dilua, umeziți un tampon de bumbac cu loțiune și ungeți zona afectată timp de 5 minute, de 1-2 ori pe zi.
Indicații: Vaginită, mâncărime, inflamație, aftoasă.
Acțiune: îngrijire ușoară și protecție a părților intime ale corpului.
La o femeie sănătoasă, microflora vaginală este normală datorită bacteriilor benefice ale acidului lactic. Un pH vaginal normal este de obicei între 3,8-4,5, acest mediu relativ acid poate preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare. Acesta este un fel de capacitate de protecție a vaginului, cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că uneori aceste funcții nu sunt capabile să protejeze pe deplin mediul vaginal și apoi este nevoie deja de ajutor sub formă de medicamente.
Loțiunea pentru igiena intimă a companiei Green World este realizată după o rețetă și o tehnologie unice. Conține doar componente naturale și vegetale capabile să refacă microflora, normalizând nivelul pH-ului vaginului, nu irită pielea și membrana mucoasă, elimină mirosurile, este capabil să protejeze și să suprime în mod eficient creșterea bacteriilor dăunătoare, normalizează acidul echilibrează, asigură protecție și sănătate a organelor genitale, crește nivelul funcției de autocurățare, loțiunea este capabilă să reziste eficient la Staphylococcus aureus, la creșterea unei ciuperci asemănătoare drojdiilor din genul Candida, a ciupercilor de mucegai și a altor microorganisme patogene.
Loțiunea este complet sigură de utilizat și este o nouă generație de produse în sistemul de sănătate.
Perioada de aplicare: îngrijire postpartum, în timpul menstruației, după avort, înainte și / sau după actul sexual pentru a menține igiena, elimină mirosurile, pentru a menține igiena zilnică pentru femei și bărbați. ...