Продам

Remodelare corporală

В избранное Пожаловаться
1 USD
  • 16 RUP
  • 19 MDL
  • 0 EUR
ANATOLIE TARAN
+373 (794) 32776
Молдова, Кишинев 27.01.2022 Просмотров: 103
Fiecare al doilea rezident al republicii Moldova își dorește un abdomen plat, bine lucrat și fără surplus de piele sau grăsime - obezitatea afectează cca 50% din populația actuală a țării. Din păcate, este un mit că poți obține un rezultat ideal dacă doar faci sport, menții o dietă echilibrată și ai un scop bine definit - adesea viața bate teoria, iar cele mai frumoase rezultate de slăbire lasă în urmă piele sau „șorțuleț” de grăsime. Așa se ajunge la o clinică estetică (în Chișinău, de exemplu, poți găsi ușor o clinică bine dotată). Există, adesea, și situații când ai în spate multe tentative nereușite și un tablou complet diferit de cel ”ideal”, în asemenea cazuri, pentru a obține un abdomen ideal este necesară intervenția unui chirurg estetician. Fie că ai pierdut brusc din greutate, fie că ai avut sarcini multiple care și-au lăsat amprenta pe corpul tău și dorești să arăți perfect, pentru a obține mult visatul abdomen tonifiat — o abdominoplastie la momentul potrivit este remediul cel mai efectiv în soluționarea problemelor estetice de pe burtă.
Atunci când trebuie înlăturată pielea în plus de pe burtă sau când este nevoie de a corecta o diastază, abdominoplastia este soluția pentru a obține o siluetă echilibrată, un pres funcțional și estetic, dar și o îmbunătățire considerabilă a vieții și părerii despre sine.
În urma acestei intervenții abdomenul ptozat devine mai plat și mai ferm, se rearanjează și musculatura abdominală. Așadar, abdominoplastia asigură o remodelare corporală eficientă și un efect vizibil.
Pentru programare/consultație, iată informația de care ai nevoie:
Adresa: str. Cuza-Vodă 44A, or. Chișinău, rep. Moldova;
Website: https://anatolietaran.com;
Telefon: (+373)79 432 776; (+373) 022 202 373;
Email: anatol_taran@yahoo.com.
https://anatolietaran.com/servicii/remodelare-corporala/