Credite online nebancare fără acte inutile pentru situații de urgență

В избранное Пожаловаться
Forza
+373 (781) 88818
07.04.2021 Просмотров: 27
Cum să scapi de cheltuielile financiare atunci când nu te aștepți la ele? E simplu, dacă ai un instrument de obținere a sumelor mici de bani, doar cu buletinul și fără adeverințe de salariu. Unde găsești așa ceva? Forza.md este exact ceea ce cauți, deoarece poți obține credite online nebancare în MD completând cererea direct de pe site-ul companiei.
Obține suma necesară de bani în doar câteva minute, iar tot de ce ai nevoie este un calculator conectat la rețeaua de Internet. Accesează site-ul Forza.md, alege suma, de până la 10000 MDL, și perioada de rambursare, între 1-6 luni, după care completezi câmpurile libere din cererea de împrumut și încarci o fotografie a actului de identitate. Odată ce am examinat cererea, care este strict confidențială, vom reveni cu răspuns, timp de 15 minute. Dacă acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card sau îi poți lua în numerar de la oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay. În plus, în cazul care este primu tău împrumut de la noi, beneficiezi de 75% reducere, la creditele pe 30 de zile.
Forza - serviciul de credite în MD mereu la dispoziția ta. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
https://www.forza.md/