Продам

Aquaterra Sport School - aici începe dragostea față de sport

В избранное Пожаловаться
Aquaterra Sport School
Молдова, Кишинев 27.05.2021 Просмотров: 151
Sportul joacă un rol important în viața noastră și a copiilor noștri, deoarece ne menține sănătoși și activi. Copiii pot avea o minte sănătoasă doar atunci când au și un corp sănătos. Realizari mari apar atunci când este menținută o bună formă fizică și mentală, iar pentru aceasta este necesar un mediu corespunzător, așa ca școala sportivă Aquaterra Sport School.
Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută și dotat cu tot necesarul de echipamente. Punem la dispoziție un număr mare de secțiuni: cursuri de înot pentru copii, cursuri de dansuri, cursuri de karate pentru copii, gimnastică pentru copii, cursuri de arte marțiale ș.a.
Conștientizăm pe deplin importanța unei instruiri calificate și am format o echipă din cei mai buni antrenori, care au grijă ca procesul de instruire a copiilor să fie unul plăcut și distractiv.
Aquaterra Sport School - aici începe dragostea față de sport. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13.
https://sportschool.md/