Продам

Aquaterra Sport School – din dragoste pentru copii și sport

В избранное Пожаловаться
Aquaterra Sport School
+373 (22) 850550
Молдова, Кишинев 10.08.2021 Просмотров: 107
Numeroase studii au demonstrat că activitatea fizică contribuie la creșterea și îmbunătățirea rezultatelor școlare. Sportul oferă copilului tău deprinderi și abilități absolut necesare în viață, precum perseverența, disciplina și autocontrolul. Școala sportivă din Chișinău Aquaterra Sport School oferă condițiile necesare pentru ca treptat copilul tău să îndrăgească sportul și să adopte un mod sănătos de viață.
Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută, dotat cu tot necesarul de echipamente, iar alături de antrenorii noștri, activitățile se petrec cu maximă siguranță.
Aquaterra Sport School pune la dispoziția copilului tău ore de înot pentru copii, realizate în cel mai bine dotat bazin pentru copii din Chișinău, cu o lungime de 25 m și 5 piste.
Avem o varietate de secțiuni sportive - kickboxing, gimnastică pentru copii, dansuri, judo, taekwondo - printre care și cele mai bune cursuri de karate pentru copii. La Aquaterra Sport School, cu siguranță și copilul tău își va găsi activitatea preferată.
Aquaterra Sport School – din dragoste pentru copii și sport. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe adresa str. Ginta Latină 12/13.
https://sportschool.md/