Продам

Aquaterra Wellness & SPA - sala fitness Ciocana sau Botanica

В избранное Пожаловаться
Aquaterra Wellness & SPA
Молдова, Кишинев 27.05.2021 Просмотров: 144
Simți că sedentarismul a devenit o normalitate? Să știi însă, consecințele acestuia pot deveni grave pentru starea ta de sănătate și de spirit. Prin urmare, prezența unor programe săptămânale de activități fizice sunt esențiale pentru un bun echilibru pe toate planurile vieții. Dacă te simți prins în stări depresive și lipsă de energie, atunci este cazul să cumperi un abonament la o sală de sport.
Aquaterra pune la dispoziția ta un mediu plăcut și armonios, într-un centru multifuncțional dotat cu toate cele necesare pentru a începe o nouă etapă în viața ta. Aici vei găsi echipamente sportive de ultimă generație, programe pentru antrenamente de grup și individuale, realizate de cei mai buni specialiști în domeniu. De asemenea, ținem să oferim fiecărui client o abordare personalizată, conform nivelului de pregătire fizică și programului de timp liber. Iar pentru că relaxarea, la fel, este esențială pentru recăpătarea forțelor, la noi poți beneficia de servicii premium în cel mai mare centru SPA din Chișinău.
Redescoperă-te cu un abonament la sala fitness Ciocana sau Botanica din cadrul centrului Aquaterra Wellness & SPA. Pentru detalii contactează-ne la 022 628 000 sau la adresa de e-mail info@aterra.md.
https://ciocana.aterra.md/home/