Продам

Cea mai buna sală de sport din Chișinău- Aquaterra Fitness

В избранное Пожаловаться
1 USD
  • 16 RUP
  • 19 MDL
  • 0 EUR
Aquaterra Fitness
Молдова, Кантемир 06.05.2021 Просмотров: 153
Dacă dorești să arăți bine și să te simți mereu plin de energie, este necesar să duci un mod de viață sănătos. Pe lângă alimentație corectă și somn regulat, sportul și procedurile de îngrijire corporală, oferite de un centru SPA calificat, sunt la fel foarte importante. Acestea nu te vor ajuta doar să ai un organism sănătos și un corp tonifiat, dar vor contribui direct la îmbunătățirea stării tale de spirit.
Aquaterra Fitness îți recomandă ce mai bună sală de sport din Chișinău, unde poți să pui corpul în mișcare după o zi pe scaunul de la oficiu. Aici vei beneficia de un program de antrenamente în grup, cu o abordare individuală, efectuat de cei mai buni specialiști în domeniu. În plus, avem și o sală de forță cu toate echipamentele necesare pentru practicarea exercițiilor fizice și abonamente care pot fi adaptate nivelului de pregătire fizică. Totodată, ai acces la o gamă largă de servicii wellness oferite de cel mai performant centru SPA din Chișinău.
Schimbarea ta începe alături de noi! Contactează-ne la numărul 022 628 000, noi suntem gata să îți oferim toată informația necesară.
https://ciocana.aterra.md/ro/home/