Продам

Sala de forță, Aquaterra - un mediu plăcut și armonios

В избранное Пожаловаться
ATERRA
+373 (22) 628000
Молдова 12.10.2021 Просмотров: 111
Când ești prins în rutina zilnică sedentarismul începe să devină o normalitate, însă consecințele acestuia pot deveni grave pentru starea ta de sănătate și de spirit. Prin urmare, prezența unui program săptămânal de activitate fizică este esențial pentru un bun echilibru pe toate planurile vieții. Dacă te simți prins în stări depresive și lipsă de energie, nu e cazul să mai amâni - cumpără un abonament la sala de forță, Aquaterra.
Punem la dispoziția ta un mediu plăcut și armonios, într-un centru multifuncțional dotat cu toate cele necesare pentru a începe o nouă etapă în viața ta. În această sală de sport vei găsi echipamente sportive de ultimă generație, programe pentru antrenamente de grup și individuale, realizate de cei mai buni specialiști în domeniu. De asemenea, ținem să oferim fiecărui client o abordare personalizată, conform nivelului de pregătire fizică și programului de timp liber. Iar pentru că relaxarea, la fel, este esențială pentru recăpătarea forțelor, la noi poți beneficia de servicii premium în cel mai mare centru de servicii SPA, din Chișinău.
Reinventează modul tău de viață cu un abonament la sala de fitness Ciocana sau Botanica a Aquaterra Wellness & SPA. Pentru detalii contactează-ne la 022 628 000 sau adresa de e-mail info@aterra.md.
https://ciocana.aterra.md/