Продам

Capsule Lecitina Softgel

В избранное Пожаловаться
525 MDL
  • 27 USD
  • 450 RUP
  • 26 EUR
Dumitru
+373 (603) 74595
Молдова 17.10.2021 Просмотров: 48
LECITHIN SOFTGEL este un medicament pe bază de plante fabricat din extract de lecitină din soia și semințe de struguri care este capabil să îndepărteze și să distrugă calculii biliari în mod natural, produs de compania mondială de sănătate, originară din China și cu sediul în Statele Unite, și anume Green World, Lacithin Softgel este fabricat cu tehnologie modernă. care se referă la standardizarea internațională (ISO) și a fost, de asemenea, înregistrată oficial la FDA (cum ar fi America's BPOM) și a fost etichetată HALAL de la asociația islamică mondială, astfel încât produsele
Bila, care se află adiacent ficatului, este umplută cu lichid și are funcția de a îndepărta anumite deșeuri ale corpului (în special pigmenții rezultați din descompunerea celulelor sanguine și a excesului de colesterol) și de a ajuta la absorbția grăsimilor.
Anomaliile biliare sunt calculi biliari în care colesterolul lichid, grăsimile și compușii chimici se aglomerează ca pietrele, aceste cheaguri sunt cauzate de un dezechilibru al colesterolului și al compușilor chimici din bilă. Excesul de colesterol lasă fulgi de colesterol care cristalizează și se întăresc treptat pentru a se forma ca pietre, așa că sunt adesea numiți calculi biliari .
Formarea calculilor biliari printr-un proces îndelungat, astfel încât persoanele care suferă sunt adesea experimentate de adulți peste 40 de ani. Simptomele, cum ar fi durerile abdominale frecvente pe partea dreaptă, ritmul cardiac rapid și icterul, sunt simptome care sunt adesea experimentate de persoanele cu calculi biliari.
Calculii biliari pot provoca blocaje în căile biliare sau se pot deplasa în sistemul digestiv. Acesta este ceea ce cauzează de obicei complicații grave, inclusiv:
1. Inflamarea acută a vezicii biliare
Colecistita sau inflamația acută a vezicii biliare apare atunci când bila se acumulează în vezica biliară deoarece există calculi biliari care blochează ieșirea fluidului.
2. Abcesul vezicii biliare
Dacă infecția este suficient de severă, uneori vezica biliară poate provoca un abces, care este locul în care există puroi în vezica biliară.
3. Peritonita
Peritonita este inflamația mucoasei interioare a abdomenului cunoscută sub numele de peritoneu. Această complicație apare din cauza ruperii vezicii biliare care este puternic inflamată.
4. Pancreatita acută
Pancreatita acută este, de asemenea, una dintre complicațiile care pot apărea dacă pietrele biliare ies și blochează canalul pancreatic. Această inflamație a pancreasului va provoca dureri severe în mijlocul stomacului. Această durere se va agrava și va radia în spate, mai ales după ce ați mâncat.
5. Cancerul vezicii biliare
Infecția severă poate duce la apariția celulelor canceroase maligne, dacă da, este foarte riscantă pentru cancerul vezicii biliare.
CUM SE TRATEAZĂ PIETRELOR DE BALĂ ??
Calculii biliari apar din cauza acumulării de colesterol sau grăsimi în vezica biliară, deoarece vasele de sânge din jurul bilei nu sunt curate de colesterol și grăsimi, rezultând o acumulare de colesterol și grăsimi și formând treptat pietre în bilă (calculi biliari).
Deci, cum să-l tratați este să curățați vasele de sânge și să distrugeți sau să eliminați calculii biliari din bilă.
Boala calculilor biliari nu poate fi subestimată, acest lucru este evident din mai multe surse care afirmă că în Indonezia, în special cei care suferă de calculi biliari, aceasta continuă să crească odată cu stilul de viață nesănătos al indonezianilor și trebuie să știți, de asemenea, că modul de tratare este prin îndepărtarea chirurgicală de pietre.
Cum te-ai simți dacă ai auzi că trebuie să fii operat? desigur foarte surprinzător și nu prea vreau să-l încerc. Poate din cauza mai multor factori, începând de la cost, știi și cât costă, cu siguranță este foarte scump. Apoi tratamentul cu intervenție chirurgicală este foarte dureros și cu siguranță toată lumea nu vrea să îl încerce. Și, de asemenea, impactul postoperator al operației, care, de obicei, trebuie să facă îngrijirea internată, va adăuga, de asemenea, mai multe costuri care trebuie suportate, impactul asupra corpului pacientului după această operație va provoca diverse tulburări, cum ar fi amețeli frecvente, greață, slăbiciune,