Предлагаю работу

Muncitori la sere de flori. Germania

В избранное Пожаловаться
1000 EUR
  • 1052 USD
  • 17157 RUP
  • 20000 MDL
consultant
+373 (673) 89102
Молдова, Кишинев 27.03.2021 Просмотров: 41
Angajatorul cu sediul în Germania oferă locuri de muncă vacante în cadrul serelor de flori și arbuști decorativi. Este nevoie de pașaport european și cunoașterea limbii ruse pentru comunicarea cu colegii de muncă. Permis de conducere MD este un avantaj.


Oferim:
- Contract legal și fără comision;
- Salariu 1000€ + bonusuri;
- Cazare gratuită;
- Transport gratuit de la locul de trai spre locul de muncă;
- Asigurare medicală și socială.


Puteți completa formularul de mai jos și revenim cu un apel în cel mai scurt timp sau ne puteți contacta direct la numărul: 067-38-91-02!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHe0R5XeGrYhW6pl4ckI2xvv7mCVIVRxDJtirrhvqeirMR-Q/viewform


#Germania, Polonia, Depozite de împachetare, montarea cauciucurilor, depozite de cauciuc, depozite de sortare, sortarea coletelor, urgent, acte europene, scanarea mărfurilor, lucru în Germania, personal calificat, reparator strungar, personal necalificat, muncă în depozit, fabrica de mobile, muncește legal, sortarea hainelor, industria de automobile, sortarea accesorilor, diverse domenii,electrician, angajăm în Germania, sudori, fabrica de carne, uzina de zincare, lucru la depozite, cultivarea florilor, fabrica de mezeluri, prelucrarea hainelor, muncitori la depozit, dezmembrarea frigidelor, lucru la demolări, selectarea metalelor, lucru legal, produse cosmetic, ofertă nouă, servicii de menaj, ofertă fierbinte, plecare rapidă ofertă de muncă, salariu motivant, lucru bun, dezmembrarea electrocasnicilor, sortarea metalelor, pașaport European, specialiști reparație, lucru la curățenie, sere cu flori, contract de muncă, depozite, lucru legal.

Характеристики и свойства

Место работы
за рубежом
Образование
среднее
Стаж
без опыта работы
График работы
полный день